lamsrack
4 lamsracks (8 ribben), 8 plakken bladerdeeg, 40 cherrytomaatjes, 200 gr suiker, 3.5 dl jus de veau, 0.5 dl balsamico azijn.
Kook van het suiker met een scheutje water een caramel. Giet een laagje caramel in kleine taart vormpjes. Leg hierop gehalveerde cherrytomaatjes. Steek uit ieder plakje bladerrdeeg een rondje ter grote van de taartvorm. Prik er wat gaatjes in en leg het plakje op de tomaatjes. Bak op 185 graden in 15 min.
Kruid de lamsracks met een kruiden melange van zout, peper, rozemarijn, tijm en basilicum. Bak op hoog vuur aan en laat in de oven mooi rosé worden (+/- 10 min)
Kook de balsamico iets in en schenk de jus de veau erbij. Voeg hierbij de overtollige caramelsaus en breng op smaak.
Maak jouw eigen website met JouwWeb