canneloni van tarbot met kingkrab

900 gr tarbotfilet

120 gram krabvlees

5 bosjes waterkers

Olijfolie

4 eetl visbouillon

2 dl arachide olie

60 gr gesnipperde sjalot

100 cl aceto

2 eetl worchester

2 eetl ketjap

Peper en zout

 

Snijd de tarbotfilet in 9 gelijke delen, en snijd deze weer ieder overlangs in 2-en. Leg hierop wat plastic folie en plet met de keukenbijl.

Maak een waterkers puree, door de steeltjes te verwijderen en de blaadjes heel even te blancheren en koud spoelen. Goed uitknijpen en in de blender met een scheut olijfolie laten draaien tot een smeuiige puree.

Restjes tarbot fijnsnijden, evenals het krabvlees, mengen met de waterkerspuree, en breng op smaak. Leg een tarbot filet op een stukje plastic folie. Leg hierop wat van het krabmengsel, en rol mbv de folie op tot strakke cannelonis. Haal voorzichtig uit de folie en leg op bakplaat. Besprenkel met olijfolie en dek af met alufolie. Laat rustig garen in een oven van 70 graden.